fbpx

Loading

 

Consulting: The Larva Way

Είμαστε η νέα εποχή των ξενοδοχειακών και τουριστικών συμβουλευτικών υπηρεσιών. Στοχεύουμε στη δημιουργία πρακτικών συνεχούς ανάπτυξης για την επιχείρησή σας, με διάρκεια, συνέπεια και σαφήνεια.

Σας παρουσιάζουμε τις μεθοδολογίες υλοποίησης καθώς και το χάρτη εργασιών των έργων αναλαμβάνουμε,προκειμένου να σας δώσουμε μια μικρή ιδέα από το τι μπορείτε να περιμένετε από την Larva.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ

Οι μεθοδολογίες υλοποίησης που έχουμε αναπτύξει για την εκτέλεση των προσφερόμενων υπηρεσιών βασίζονται σε τρεις κύριους πυλώνες, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε με αποτελεσματικότητα και συνέπεια οποιοδήποτε εμπόδιο, οδηγώντας την επιχείρηση σας στον δρόμο της ανάπτυξης και της επιτυχίας
Process Development - Process Improvement - Project Management

Αυτός ο τομέας είναι μια θεμελιώδης αρχή των υπηρεσιών της Larva, καθώς η Οργανωσιακή Διαχείριση, Ανάπτυξη και Λειτουργία (PD-PI-PM) περιλαμβάνει τη στρατηγική αξιολόγηση, ανάλυση και οργάνωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε. 

Business Intelligence (B.I.)

Ο τομέας της Εταιρικής Νοημοσύνης (B.I), είναι ένας άλλος κρίσιμος άξονας των υπηρεσιών της Larva. Αυτή η υπηρεσία επικεντρώνεται στον απόλυτο έλεγχο, την εταιρική οργάνωση, την ανάπτυξη, τη δημιουργία στρατηγικών πλαισίων και τη λήψη αποφάσεων για ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικές επιχειρήσεις.

Artificial Intelligence (A.I.)

Ο τομέας της Τεχνητής Νοημοσύνης (A.I) στη βιομηχανία τουρισμού και φιλοξενίας είναι μία από τις πιο λαμπρές και καινοτόμες υπηρεσίες της Larva. Αυτή η υπηρεσία λειτουργεί είτε ως επέκταση και ανάπτυξη ενός υπάρχοντος έργου, καθώς και ως νέα πρόταση στον τομέα της αυτοματοποίησης των οργανωτικών διαδικασιών, του ελέγχου και της υπηρεσίας.

https://larva.gr/wp-content/uploads/2021/01/Building.jpg
https://larva.gr/wp-content/uploads/2021/01/Building.jpg

Σχέδιο Ανάπτυξης Έργου

Φάση 1

Αρχική Συνάντηση

Αυτό είναι το πρώτο βήμα του κοινού ταξιδιού μας προς την επιτυχία, όπου θα ακούσουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες της επιχείρησής σας και βάσει των καινοτόμων εργαλείων και του ενδελεχούς ελέγχου, η έμπειρη ομάδα της Larva, θα προσδιορίσει την τρέχουσα θέση σας στην αγορά. Επιπλέον, θα διαρθρώσουμε τους τρέχοντες κινδύνους και θα δημιουργήσουμε μια σαφή και αποτελεσματική πορεία στρατηγικής, αποτιμώντας τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσει η επιχείρησή σας, προκειμένου να επιτύχετε τους επιθυμητούς άμεσους και μελλοντικούς στόχους σας.

Φάση 2

Παρουσίαση Πρότασης & Στρατηγικός Σχεδιασμός Έργου

Αυτή η φάση είναι ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία, καθώς θα προσδιορίσουμε και θα θέσουμε αποτελεσματικά τις βασικές αρχές του επερχόμενου έργου. Για εμάς στη Larva, η διαφάνεια και η συνέπεια, είναι βασικά συστατικά της κουλτούρας μας, επομένως, θα πραγματοποιήσουμε μια λεπτομερή παρουσίαση των προτεινόμενων λύσεων για το έργο σας, οι οποίες θα βασίζονται στην εμπεριστατωμένη έρευνα και εμπειρία μας στην αγορά. Επιπλέον, θα παρουσιάσουμε λεπτομερώς τον χάρτη πορείας, τα χρονικά πλαίσια και τα σχέδια δράσης του έργου. Επιπροσθέτως, η αρμόδια ομάδα για το έργο σας θα παρουσιαστεί σε εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης.

Καλύπτοντας αποτελεσματικά κάθε πτυχή των λεπτομερειών του έργου, αποκτούμε αμοιβαία σαφήνεια σχετικά με τις διαδικασίες, τον κύκλο ενεργειών, την παροχή υπηρεσιών, καθώς και τα επιθυμητά παραδοτέα αποτελέσματα από τη Larva. Εφόσον επιτευχθεί πλήρης εναρμόνιση σχετικά με τους στόχους και τη στρατηγική του έργου, τότε θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε επίσημα την συνεργασία μας μέσω της εφαρμογής των απαιτούμενων ενεργειών.

Φάση 3

Υλοποίηση

Σε αυτή τη φάση, κάνουμε τα μαγικά μας! Με γνώμονα το συμφωνημένο στρατηγικό σχέδιο και τους στόχους που έχουν τεθεί με κύριο γνώμονα την αποτελεσματική υλοποίηση του οράματός σας, η εξειδικευμένη ομάδα της Larva θα ξεκινήσει την στρατηγική αναδιαμόρφωση, που στοχεύει στην θεμελιώδη εξελικτική επίδραση της ξενοδοχειακής/τουριστικής επιχείρησής σας.

Φάση 4

Εξέταση Υλοποίησης

Η ενδιάμεση φάση επανεξέτασης υλοποίησης πραγματοποιείται προκειμένου να εκτιμηθεί η πρόοδος αναφορικά με τους στόχους και τα αποτελέσματα του έργου. Οι συμφωνημένες λύσεις εξετάζονται διεξοδικά και δοκιμάζονται ζωντανά, προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα υλοποίησης και η αποτελεσματικότητα των μέχρι τώρα εφαρμοσμένων δράσεων.

Φάση 5

Παράδοση Έργου

Αυτή είναι η τελευταία φάση του χάρτη πορείας του έργου. Ορισμένες από τις δράσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης αφορούν την τελική ανάπτυξη και παρουσίαση των παραδοτέων, καθώς και την παροχή σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων, προκειμένου να διασφαλιστεί η πλήρης λειτουργικότητα και εναρμόνιση με το δικό σας όραμα  που αρχικά συζητήσαμε και εν συνεχεία, σχεδιάσαμε, εφαρμόσαμε και αναπτύξαμε, παρέχοντας σας έτσι, κορυφαίες εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες με στόχο την εξέλιξη της επιχείρησής σας.

Φόρμα Επικοινωνίας
Εάν θέλετε να μιλήσετε με την ομάδα της Larva, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

  Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 35, 2ος Όροφος, ΤΚ: 11743
  info@larva.gr
  216-00.14.788
  Linkedin
  https://larva.gr/wp-content/uploads/2021/01/microsoft1.png

  microsoft1

  Microsoft Teams
  Avantage
  Headquarters
  Visualize quality intellectual capital without superior collaboration and idea sharing installed base portals.
  Our locations
  Where to find us?
  https://larva.gr/wp-content/uploads/2020/04/img-footer-map.png
  Get in touch
  Avantage Social links
  Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.
  Avantage
  Headquarters
  Visualize quality intellectual capital without superior collaboration and idea sharing installed base portals.
  Our locations
  Where to find us?
  https://larva.gr/wp-content/uploads/2020/04/img-footer-map.png
  Get in touch
  Avantage Social links
  Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.